Laatste nieuws De vlootcommissie zoekt voor de opleidingsvloot van GWV Elfhoeven een mast voor een Splash.  Tevens zijn we op zoek naar een waltrailer voor ... [lees meer] Nico Both is tijdens de Algemene Leden Vergadering door de leden geëerd met het ere-lidmaatschap van onze vereniging. Nico heeft het verdiend.... [lees meer] Uitnodiging en agenda  algemene ledenvergadering GWV Elfhoeven 17 november 2020   Het bestuur van GWV Elfhoeven nodigt ereleden, leden,... [lees meer]

Maatregelen om verspreiding Corona tegen te gaan op Elfhoeven

laatste update - 16 oktober 2020

Geldende richtlijnen
Wij volgen de richtlijnen en de aanvullende informatie vanuit het watersportverbond.

In het kort de richtlijnen zoals momenteel door de regering vastgesteld en de daaruit voortvloeiende richtlijnen voor onze vereniging:

 1. Blijf zoveel mogelijk thuis;
 2. Houd rekening met elkaar;
 3. Voor iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoort, houd ten minste 1,5 meter afstand van elkaar. Jongeren onder de 12 mogen samen optrekken;

 

Hieronder zijn de hoofdlijnen van de maatregelen met betrekking tot de sport te vinden:

 • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten individueel mag en in teamverband met niet meer dan 4 personen op 1,5 meter afstand. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
 • Kinderen t/m 17 jaar mogen in teamverband blijven trainen en onderlinge wedstrijden varen met kinderen van de eigen vereniging. Wedstrijden tegen/op andere clubs mogen dus niet.
 • Naast de kantine zijn ook de douches en kleedkamers gesloten.

  Wat kan wel:

   

  Kijk voor overige vragen over wat wel en niet mag op de website van het Watersportverbond.

  corona-3