Laatste nieuws Als de conditie van het water het toelaat gaan we weer zeilen op een aantal dagen in het winterseizoen. Hiermee kun je onderscheiden van de mooiwee... [lees meer] Zondag 31 oktober strijden we op de 's Gravenbroekse plas, bij de Roei en Zeilvereniging Gouda om het Goud van Gouda. Het is een serie van een tege... [lees meer] Al meer dan 50 jaar doe ik - elfhoevenfluit - trouwe dienst binnen onze vereniging. Maar ik ken mijn plek: de hele zomer houd ik mij schuil onder d... [lees meer]

Frieslandweekend

Met vanzelfsprekend een klein voorbehoud in dit bijzondere jaar, ziet het ernaar uit dat er weer een Frieslandweekend gaat plaatsvinden! Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september 2021 gaan we naar het gezellige Akkrum in Friesland, vlakbij het Sneekermeer. Op onze locatie ‘Drijfveer & Tusken de Marren’ liggen 10 Polyvalken voor ons klaar waarmee we een heerlijk weekend lang de Friese wateren gaan verkennen.

Inschrijven

Locatie
Drijfveer en Tusken de Marren bestaat uit een jachthaven met een fijne camping waar we onze tentjes op kunnen zetten. Als extra overnachtingsmogelijkheid en centrale ontmoetingsplek is de Avontuur er weer bij, een grote ark met vier hutten en een gemeenschappelijke ruimte om gezellig bij elkaar te komen. Ervaren Frieslandweekendgangers hebben mooie herinneringen aan de Avontuur: van de grote fluitketels op het vuur voor een rustig kopje koffie of thee in de ochtend, tot tumultueuze spelletjesavonden en goede gesprekken onder het genot van hapjes en drankjes.

Anders dan anders
Ook bij dit weekend houden we rekening met de huidige situatie. Dat betekent dat er in elk van de vier hutten van de Avontuur alleen leden vanuit één huishouden kunnen overnachten. Daarnaast gaan we vooralsnog uit van max. 3 personen in een Valk.

Inbegrepen
Ga je mee met dit superleuke weekend in Friesland, dan is het volgende inbegrepen:

  • Twee overnachtingen in je eigen tent of op de Avontuur, resp. 140 of 160 euro per persoon
  • Ontbijt op zaterdag en zondag
  • Lunch(pakket) op zaterdag en zondag
  • BBQ op zaterdagavond
  • Alle drankjes op zaterdag en zondag
  • Heel veel zeilplezier!!!

Vrijdagavond
De aankomst is op vrijdagavond en het diner op vrijdagavond is op eigen gelegenheid. Op onze locatie Drijfveer & Tusken de Marren vind je een eetgelegenheid met een prachtig terras en een eenvoudige menukaart. Daarnaast zijn er verschillende restaurantjes in Akkrum, op loopafstand van de camping.

Vervoer
Alle deelnemers gaan met eigen vervoer naar Akkrum. Vanzelfsprekend kan er gecarpoold worden voor zover dit verantwoord is. Op een later moment maken we de deelnemerslijst bekend, zodat er carpool-afspraken gemaakt kunnen worden.

Heb je vragen, stel ze gerust aan ons via dnalseirf.[antispam].@elfhoeven.nl

Wij kijken er naar uit!

Bram, Elles, Pieter en Brenda