Laatste nieuws Als de conditie van het water het toelaat gaan we weer zeilen op een aantal dagen in het winterseizoen. Hiermee kun je onderscheiden van de mooiwee... [lees meer] Zondag 31 oktober strijden we op de 's Gravenbroekse plas, bij de Roei en Zeilvereniging Gouda om het Goud van Gouda. Het is een serie van een tege... [lees meer] Al meer dan 50 jaar doe ik - elfhoevenfluit - trouwe dienst binnen onze vereniging. Maar ik ken mijn plek: de hele zomer houd ik mij schuil onder d... [lees meer]

Zomerzeilweek

Het programma omvat 5 dagen zeilles. Je kunt aan het einde van de week een echt CWO-diploma behaald hebben. Iedere ochtend start om 9 uur en op maandag dinsdag en woensdag eindigt de dag om 17.30 uur.
Maar naast de zeillessen willen we ook veel verenigingsplezier bieden. Op donderdag willen we een vermakelijk avondprogramma organiseren. Op vrijdag willen we feestelijk afsluiten met de diploma-uitreiking en gezellig samen eten. Alle ouders zijn dan ook welkom.
De instructeurs zorgen er voor dat er voldoende ontspanning is tussen de instructiemomenten door. We rekenen op heel mooi zomerweer zodat er ook genoeg gezwommen kan worden.

 

 Die momenten benutten we dan om te oefenen met omslaan en de boot weer rechtop krijgen!

Dit jaar worden er twee zomerzeilweken in de eerste twee weken van de zomervakantie georganiseerd. Voor de exacte data en mogelijkheid om je in te schrijven kan via onderstaande link.

https://www.elfhoeven.nl/agenda-inschrijven

Deelname staat open voor leden en voor niet- leden, voor deze laatste groep wordt er een extra toelage in rekening gebracht zodat de deelnemer geen lid hoeft te worden van de vereniging. We hebben er alle vertrouwen in dat je na de zomerzeilweek nog lang actief blijft bij Elfhoeven en raden je daarom aan lid te worden van de vereniging. De kosten voor het lidmaatschap staan in de tarievenlijst op de downloadpagina.

 

De kosten voor de zomerzeilweek zijn afhankelijk van of je in het bezit bent van een eigen boot en de exacte tarieven zijn terug te vinden in de tarievelijst onder het kopje downloads. Behalve zeilles krijg je 5 lunches, versnaperingen en twee avondmaaltijden (donderdag en vrijdag) aangeboden. Jeugdleden kunnen inschrijven door in het menu te klikken op de knop Inschrijven. Gebruikersnaam en wachtwoord heb je bij de inschrijving als lid gekregen. En geen nood... er is een knop Wachtwoord vergeten?.


Wij gaan verder met de concrete organisatie van een heerlijke zeilweek! Als er ouders zijn die willen helpen met de organisatie, laat het weten! Alle hulp is welkom.

 

Vragen? Mail ze naar dguej.[antispam].@elfhoeven.nl

 

20200724-171854