Laatste nieuws De vlootcommissie zoekt voor de opleidingsvloot van GWV Elfhoeven een mast voor een Splash.  Tevens zijn we op zoek naar een waltrailer voor ... [lees meer] Nico Both is tijdens de Algemene Leden Vergadering door de leden geëerd met het ere-lidmaatschap van onze vereniging. Nico heeft het verdiend.... [lees meer] Uitnodiging en agenda  algemene ledenvergadering GWV Elfhoeven 17 november 2020   Het bestuur van GWV Elfhoeven nodigt ereleden, leden,... [lees meer]

Zomerzeilweek

Het programma omvat 5 dagen zeilles. Je kunt aan het einde van de week een echt CWO-diploma behaald hebben. Iedere ochtend start om 9 uur en op maandag dinsdag en woensdag eindigt de dag om 17.30 uur.
Maar naast de zeillessen willen we ook veel verenigingsplezier bieden. Op donderdag willen we een vermakelijk avondprogramma organiseren. Op vrijdag willen we feestelijk afsluiten met de diploma-uitreiking en gezellig samen eten. Alle ouders zijn dan ook welkom.
De instructeurs zorgen er voor dat er voldoende ontspanning is tussen de instructiemomenten door. We rekenen op heel mooi zomerweer zodat er ook genoeg gezwommen kan worden. Die momenten benutten we dan om te oefenen met omslaan en de boot weer rechtop krijgen!

Dit jaar wordt er een speciale lustrum editie georganiseerd. Er zal 1 grote zomerzeilweek zijn. Er kan gezeild worden in je eentje in een optimist, splash of laser. Met zijn tweeën in een RS Feva. Of met een groepje in een Valk. Zorg ervoor dat je erbij bent, want dit wordt één groot FEEST. 

De zomerzeilweek zal plaats vinden van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus.

LET OP!

Door de grote vraag naar zeillessen, hebben we besloten een extra zeilweek toe te voegen in de zomervakantie. Deze vindt plaats van 20 t/m 24 juli.

Deelname staat alleen open voor leden. Als je dat nog niet bent moet je dus eerst inschrijven als lid van de club. We hebben er alle vertrouwen in dat je na de zomerzeilweek nog lang actief blijft bij Elfhoeven. De kosten voor het lidmaatschap staan in de tarievenlijst op de downloadpagina.

De kosten voor de zomerzeilweek zelf bedragen € 196,- als je van een verenigingsboot gebruik wilt maken en € 154,- als je een eigen boot hebt. Behalve zeilles krijg je 5 lunches, versnaperingen en twee avondmaaltijden (donderdag en vrijdag) aangeboden. Jeugdleden kunnen inschrijven door in het menu te klikken op de knop Inschrijven. Gebruikersnaam en wachtwoord heb je bij de inschrijving als lid gekregen. En geen nood... er is een knop Wachtwoord vergeten?.

Schrijf je in voor de eerste zeilweek!

Schrijf je in voor de tweede zeilweek!
Wij gaan verder met de concrete organisatie van een heerlijke zeilweek! Als er ouders zijn die willen helpen met de organisatie, laat het weten! Alle hulp is welkom.

Vragen? Mail ze naar dguej.[antispam].@elfhoeven.nl

 

Jeugdweekend

Eén weekend in juli vind het jeugdweekend plaats. Een weekend vol zeilen, gezelligheid en... je mag blijven slapen op Elfhoeven! De jeugdinstructeurs zullen ervoor zorgen dat je een niet te vergeten weekend hebt.

Hoe werkt het?
We starten zaterdags om 9 uur op de GWV Elfhoeven.
Hier meldt iedereen zich aan.
Om 10 uur hebben wij een feestelijke opening.
We eindigen op zondag om 16.30 uur.
In dit weekend vermaken wij alle kinderen met zeilen, waterspelen en vooral veel plezier.

Het thema
Ieder jaar koppelen wij aan het jeugdweekend weer een bijzonder thema. Het thema van dit jaar is…. Nog niet bekend....

De kosten
De totale kosten voor dit gehele weekend bedragen slechts € n.t.b. per kind. Deze kosten worden via de ledenadministratie gefactureerd.

Uitzonderingen
Mocht uw kind niet het gehele programma kunnen bijwonen, dit graag van te voren melden op het inschrijfformulier. Tevens kunt u hier aangeven of er bijzonderheden als medicijn gebruik, dieet of overige zaken zijn waar wij rekening mee moeten houden.

Slapen
Kinderen vanaf 11 jaar hebben de mogelijkheid om in een eigen tent te slapen (geef dit aan bij de inschrijving. Kinderen tot 11 jaar slapen in de loods.