Laatste nieuws Goudse Zeilweek Op 18 en 19 mei zijn de Reeuwijkse plassen weer de wedstrijdarena voor de Goudse Zeilweek. Randmeren, Valken, 16m2, Efsix, O-Jolle... [lees meer] Sloeproeien doe je samen Beste leden, Sloeproeien  wordt inmiddels vijf jaar beoefend door de week, in het weekend, zomer en winter door een... [lees meer] Grachtenrace RonDom Utrecht, 13 april 2024 06h49, de zonsopkomst verraadt het al een beetje, het gaat een mooie dag worden. Afgelopen zaterdag, 13... [lees meer]

 

Inschrijven: Dinsdagavond wedstrijden

dinsdag 7 mei 2024, 19:00 - 23:00

 

Heeft u een ledenpagina's account? Log dan in!


Aanmelden niet-lid

Let op! Gebruik deze manier van inschrijven alleen als je géén lid bent/wilt worden.

Ben je wel lid? Log dan hierboven in met je mijn Elfhoeven account.
Wil je lid worden? Meld je dan éérst aan via deze pagina.


 

 

 

 

 

 

Wij vragen toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal (foto's, video's) waarop u mogelijk te zien bent tijdens de activiteiten.

Mocht er onverhoopt beeldmateriaal geplaatst zijn waarvoor u geen toestemming heeft gegeven, laat het ons dan alstublieft weten. We zullen er voor zorgen dat deze verwijderd wordt.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

 

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacyverklaring van GWV Elfhoeven. Daarbij kunnen ook je naam en overige activiteit-gerelateerde gegevens in de deelnemerslijst op de website worden geplaatst .